Haluk & Sevim YALÇIN

Haluk&Sevim YALÇIN

Ulti Yayınları

Ulti atmak en yüksek seviye kapsamında yetenek elde etmek anlamına gelmektedir. Bu doğrultuda elde edilen yeteneği oyun içerisinde kullanmak şeklinde de ifade etmek mümkün. Ultimate ile beraber ulti atmak özellikle online oyunlar üzerinden değerlendirilen bir yetenek seviyesidir. Oyunlarda ulti, "ultimate ability" kelimesinin kısaltmasıdır. Türkçe'de "son yetenek" anlamına gelir. MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) oyunlarında, her karakterin sahip olduğu güçlü bir yetenektir. Bu yetenek, genellikle karakterin normal yeteneklerine göre daha fazla hasar verir, daha geniş bir alana etki eder veya önemli bir statü etkisi sağlar. Ulti Atmak değimi, bir karakterin ulti kullandığı veya kullanacağı anlamına gelmektedir.

Ulti atmak, oyunun gidişatını etkileyebilecek kadar güçlü olduğundan, doğru zamanda ve yerde kullanmak önemlidir. Son yetenek anlamına gelir.

Böylesine güçlü bir anlamı içerisinde barındıran  Ulti kelimesi, çağımızın  z-kuşağı  gençlerine ilham olabilecek bir çizgide ilerleyerek Ulti Matematik kitaplarının çıkışını sağladı.

Ulti Matematik soru bankaları öğrencilerimizin mevcut sınav sistemi içerisinde son yeteneklerini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ulti Matematik kitaplarımız, sınavın gidişatını etkileyebilecek kadar güçlü olduğundan, doğru zamanda ve yerde kullanmak  önemlidir. Sınavda Ulti atarak fark yaratmak isteyen her öğrencimize kitaplarımızın içeriklerini aşağıdaki şekilde oluşturduk.

Kitabımızdaki sorular  5 aşama gözetilerek hazırlanmış ve her bölüm için geçerli olan bu aşamaların tamamlanıp konuya hâkim olarak bir sonraki bölüme geçilmesi hedeflenmiştir.

  • İlk aşama olarak dizayn edilen “Öğrenme” testlerinde ilgili konunun gerektirdiği temel bilgilere yönelik sorulara yer verilmiştir.
  • İkinci aşama “Güçlenme” testlerinde bilgi ve becerileri ölçmeye yönelik, YKS düzeyinde sorular bulunmaktadır.
  • “Simülasyon” testleri; üçüncü aşama olarak hazırlanmış olup daha üst düzeyde bilgi, beceri ve farklı alanlarla ilişkilendirme gerektiren sorulardan oluşmaktadır.
  • Dördüncü aşama her bölüm sonunda yer alan, söz konusu bölüm kapsamındaki bütün konulardan soru içeren “Tarama” testlerini ifade etmektedir.
  • Son aşama ise YKS ile aynı güçlük derecesine sahip soru tiplerini de içeren “Sarmal Deneme” sınavlarından oluşmaktadır.

Sarmal Deneme sonunda analiz sayfası bulunmaktadır. Böylelikle eksik olan konuların tespit edilmesi sağlanacaktır. Her Sarmal Deneme önceki bölümlerin konularını da kapsamakta ve birikimsel olarak ilerlemektedir.

Sevim & Haluk YALÇIN

Ulti Matematik Serisi

SINAVDA FARK YARATAK SON HAMLE İÇİN SİZLERİ ULTİ MATEMATİK KİTAPLARIMIZI KULLANMAYA VE TÜM YAYINLARDAN  FARKINI  GÖRMEYE  DAVET  EDİYORUZ.

ULTİ MATEMATİK

Eğitmenlerimiz

Özel Ders Almak İçin Bizimle İletişime Geçin